Bestil og betal rens  
Klik her for at bestille og betale rensning
 
Bestil information
Klik her for at bestille yderligere information
 
Vi støtter
Klik her for at bestille yderligere information
 
Vi er medlem af
Klik her for at bestille yderligere information
For at kunne rense enhver form for beklædning så skånsomt som muligt, både for selve beklædningen og naturen, har vi valgt at benytte os af 3 forskellige rensemetoder.

Rensemetoderne er forskellige fra hinanden, og nogen former for beklædning tåler én form for rensning fremfor en anden. Det vi, som fagfolk, lægger mest vægt på er dog, at beklædningerne bliver behandlet på en sådan måde, at det bliver slidt så minimalt som overhovedet muligt. Da dette skal ske med minimalt pres på miljøet, er det derfor nødvendigt, at arbejde med flere forskellige rensemetoder.

- Kemisk Rens

Kemisk rens med Perchlor er den mest almindelige rensningsform, og blev udviklet i 1930´erne. Rensevæsken benyttes stadigvæk i dag, og regnes som den mest effektive rensningsform til de fleste typer rensning-tekstiler.

- Vådrens
                                                                                                               
Regnes som den mest skånsomme vaske-rensningsform - også for miljøet. Vådrens er som navnet antyder, vandbaseret, og kan i en del tilfælde erstatte nødvendigheden af almindelig rens.
Herudover benytter vi os selvfølgelig af almindelig vask i industrielle vaskemaskiner.

- F-rens (Rens med kulbrinte)
                                                                              
Bruges typisk i forbindelse med sarte tekstiler. Egentlig det samme som kemisk rens, men rensevæsken er her kulbrinte, i stedet for Perchlor. Rensemaskinen bliver desuden renset med lavere centrifugering og temperatur, hvilket samlet set gør, at behandlingen er lidt mere skånsomt for tøjet, men ikke helt så effektivt som almindelig rens med Perchlor.    

I vask gør vi, uden undtagelse, altid brug af nordisk svanemærkede produkter.

Svanemærkede produkter har den fordel,  at de inden for den pågældende varegruppe, er de mindst miljøbelastende.
Med svanemærkede produkter sættes der grænser for udledning af giftige stoffer, og for indholdet af uønskede stoffer i varen.
Svanemærkede produkter lever op til en lang række sundhedskrav. Der må ikke indgå ingredienser, der er på EU’s liste over hormonforstyrrende stoffer, eller allergifremkaldende parfumer og konserveringsmidler.

I vores mange årtier i renseri-branchen har vi oparbejdet en stor erfaring med diverse pletfjerningsmetoder.

Dette betyder i praksis, at hvis én eller evt. flere pletter kan fjernes, så bliver de fjernet. Vi bruger nogle af de dyreste og bedste pletfjerningsmidler på markedet, og der vil hverken blive sparet på hverken pletfjerningsmidler, eller det antal rensninger der skal til, for at få det fjernet. Vi har et indgående kendskab og erfaring med pletbehandling og har derfor en meget sikker fornemmelse for, hvor grænsen går, specielt hvad angår sarte stoffer som silke og hør. Er der nogen tvivl om en plet evt. kan gå af, tilbyder vi altid uden beregning en omrens. Generelt kan det siges, at jo længere tid pletter sidder på, jo sværere er de at få af. Normalt er det bedst, hvis man ikke selv forsøger at fjerne pletter, men at man afleverer disse til os, da man ofte kan lave skjolder og også risikere at arbejde pletten endnu mere ind i tøjet, så den efterfølgende bliver sværere at få af, eller måske endda bliver umulig.

Vi tænker på miljøet, og som måske det første og eneste renseri i Danmark kører vi med El-biler.

ALLE vores firmabiler er El-biler, og vi er derfor en aktiv spiller i at være så miljøbevidste som overhovedet muligt, samtidig med at vi kan drage fordel af de mange ting som el-biler kan tilbyde. Vores mission er at være med til at gøre en forskel for vores fremtid.